Appartement met 1 slaapkamer in een oud schoolgebouw met een grote tuin?

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Woon je graag in een appartement waarbij je een eigen keuken en badkamer hebt, maar wil je wel de levendigheid van andere studenten om je heen. Dan is dit de woning voor jou!

Het appartement ligt in een prachtig oud schoolgebouw, aan een plantsoen. Aan de achterzijde is een mooie aangelegde tuin, welke je deelt met de andere bewoners. Een heerlijke plek om te vertoeven op een zonnige dag.

Is het voorschot voor gas, water en/of elektra niet aanwezig in de servicekosten? Dan zijn deze kosten niet inbegrepen en betaal je het voorschot aan een huisgenoot die het abonnement heeft afgesloten.

Eventuele overnames worden besproken tijdens de bezichtiging.

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Oppervlakte en indeling

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • SanitairOnzelfstandig
  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om het volgende:

• Een bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (Let op: Een print screen van jouw Studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Wanneer je op een woonruimte reageert moet het adres op jouw Vestide inschrijving gelijk zijn aan de inschrijving bij de gemeente. Komt dit niet overeen, dan kan de woning je niet toegewezen worden.