Huize Schrael is op zoek naar een nieuwe gezellige huisgenoot.

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

We eten vrijwel elke dag samen in onze gedeelde keuken en hebben zo nu en dan een activiteit zoals het jaarlijkse weekendje Appelpop, waterskiën, een pretpark bezoeken of iets wat jij aandraagt als onze nieuwe huisgenoot. In de flat hebben we ook een aantal activiteiten zoals het jaarlijkse Flatfeest, borrels, nieuwjaarsdiner en een barbecue in de zomer. Ben jij een gezellige actieve huisgenoot/flatgenoot, reageer dan op deze kamer.

Met het bekende Stadswandelpark in je achtertuin en de ideale ligging aan de rondweg is dit een gewilde kamer. Je hebt een eigen badkamer en de keuken deel je met 7 gezellige huisgenoten. Voor deze kamer kan je huurtoeslag aanvragen. Kijk op de website van de belastingdienst of je hiervoor in aanmerking komt.

Is het voorschot voor gas, water en/of elektra niet aanwezig in de servicekosten? Dan zijn deze kosten niet inbegrepen en betaal je het voorschot aan een huisgenoot die het abonnement heeft afgesloten.

De vorige bewoner biedt de volgende spullen ter overname aan: Bed en bank

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Oppervlakte en indeling

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • SanitairOnzelfstandig
  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om het volgende:

• Een bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (Let op: Een print screen van jouw Studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Wanneer je op een woonruimte reageert moet het adres op jouw Vestide inschrijving gelijk zijn aan de inschrijving bij de gemeente. Komt dit niet overeen, dan kan de woning je niet toegewezen worden.