Studio in groot studentengebouw met je eigen keuken én badkamer

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Als jij hier gaat wonen, woon je in een van de gewildste studentenflats van Eindhoven. De flat is vrij nieuw en de ligging is ideaal. Je hoeft de keuken en de badkamer niet te delen want de gehele studio is van jou. En heb je een auto? Dan kan je deze gemakkelijk parkeren op de bijgelegen parkeerplaats. Natuurlijk is er ook gewoon een plekje voor je fiets gereserveerd.

De vorige bewoner biedt de volgende spullen ter overname aan: Laminaatvloer, rolgordijnen en eventueel gordijnen, wasmachine, koelkast, gasfornuis, vaatwasser, extra aanrecht in de keuken en plafondlampen.

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Oppervlakte en indeling

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • SanitairOnzelfstandig
  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om het volgende:

• Een bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (Let op: Een print screen van jouw Studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Wanneer je op een woonruimte reageert moet het adres op jouw Vestide inschrijving gelijk zijn aan de inschrijving bij de gemeente. Komt dit niet overeen, dan kan de woning je niet toegewezen worden.