Ruime kamer met eigen wastafel, gedeelde badkamer en gezellige leefkeuken

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Deze kamer heeft een eigen wastafel en een groot raam en is daardoor lekker licht. Er zijn verduisterende gordijnen in de kamer aanwezig.

Samen met je huisgenoten deel je de gezellige leefkeuken. Er zijn meerdere badkamers waar je gebruik van kunt maken, je hoeft dus nooit lang te wachten. Binnen een paar minuten fietsen sta je midden in de binnenstad of in het winkelcentrum Trudoplein voor je boodschappen.

Is het voorschot voor gas, water en/of elektra niet aanwezig in de servicekosten? Dan zijn deze kosten niet inbegrepen en betaal je het voorschot aan een huisgenoot die het abonnement heeft afgesloten.

De vorige bewoner biedt de volgende spullen ter overname aan: Laminaat, Boekenplank, kast, tv.

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Oppervlakte en indeling

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • SanitairOnzelfstandig
  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om het volgende:

• Een bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (Let op: Een print screen van jouw Studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Wanneer je op een woonruimte reageert moet het adres op jouw Vestide inschrijving gelijk zijn aan de inschrijving bij de gemeente. Komt dit niet overeen, dan kan de woning je niet toegewezen worden.