Studio in hartje Eindhoven, op steenworp afstand van uitgaanscentrum Stratumseind

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Vanuit deze studio sta jij letterlijk binnen 1 seconde midden in de bruisende binnenstad. Uitgaanscentrum Stratumseind is nog geen minuut lopen. Wil je rustig kunnen studeren, dat gaat gemakkelijk in deze studio zonder afleiding van huisgenoten. Je hoeft de keuken en badkamer niet te delen, de gehele studio is van jou. Handig om te weten: er is geen aparte slaapkamer. Maar als je een beetje creatief bent weet jij er vast een fijn plekje van te maken.

Is het voorschot voor gas, water en/of elektra niet aanwezig in de servicekosten? Dan zijn deze kosten niet inbegrepen en moet je hiervoor zelf een abonnement afsluiten.

??De vorige bewoner biedt de volgende spullen ter overname aan: gordijnen, laminaat vloer, bank, bed, matras, koelkast en gasfornuis.

Let op, per 1 juli is de bruto huurprijs € 698,58. Dit komt door de jaarlijkse huurverhoging van de kale huur.

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Oppervlakte en indeling

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • SanitairOnzelfstandig
  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om het volgende:

• Een bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (Let op: Een print screen van jouw Studielink pagina is alleen geldig als de status "ingeschreven" is, je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);
• De studie die je volgt of gaat volgen moet bij het CROHO, CREBO of NVAO geregistreerd zijn, aangemerkt als "bekostigd onderwijs". Als je alleen een cursus volgt, je werkgever de opleiding betaalt of als er sprake is van particulier onderwijs dan kan je bij ons niet huren;
• Wanneer je op een woonruimte reageert moet het adres op jouw Vestide inschrijving gelijk zijn aan de inschrijving bij de gemeente. Komt dit niet overeen, dan kan de woning je niet toegewezen worden.